Cukkini (1)
Spárga (néhány szál)
Zöld paprika (1)
Paradicsom (3)
Tészta
Bazsalikom
Oregano
Petrezselyem
Olívaolaj
Olívaolajon a (paradicsom kivételével) megpárolom a zöldségeket, melyeket közepes kockákra vágtam, a spárgát úgy 2 cm- re. Belekerülnek a fűszerek- lehetőség szerint frissen! Manapság már bárhol lehet venni kisebb- nagyobb cserepes fűszernövényeket, ültesd ki a kertbe, vagy balkonládában tedd ki az ablakba. Meglátod, örömöd leled majd benne, hogy frissen szüretelheted le az illatos leveleket. A kertészkedés pedig csodás közérzetet biztosít! :)
A zöldségeket ne párold túl, a spárga még ropogjon, úgy az igazi! A tésztát kifőzés után löttyintsd le olívával, szedd rá a párolt zöldségeket a tetejére pedig szórj friss paradicsomot és parmezánt!
Buon appetito!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése