Kedves Olvasóm!



Bizonyára észreveszed, hogy az ételek egy - két hozzávalót illetőleg kissé reformosra sikeredtek. Sajnos, igen... ez szándékos. Lehetőség szerint mennél kevesebb szénhidrát és zsírtartalmú hozzávalót használok, mindemellett amennyire csak tudom, ígérem, hogy megőrzőm az itáliai konyha jellegzetességeit!

Teszem mindezt azért, mivel sajnos az olasz konyha (Isten áldotta) jellegéből adódóan a csábítást időnként egy - két (három, négy,...) plusz kiló is követi, így szenvedélyemnek csak úgy tudok jóérzéssel hódolni ha nem érzem, pláne nem látom ennek "eredményét" magamon. Megértésed hálásan köszönöm!

Baráti üdvözlettel,
Caprice

2009. augusztus 14.

Tejszínes brokkoli metélt tésztával

Hozzávalók:

Fél kg brokkoli,
2 doboz tejszín,
fél citrom leve,
só, bors és
bacon szalonna amit aztán kisütök.

A hosszú metéltet kifőzöm, közben a tejszínt és a fűszereket összefőzöm, majd beleteszem a brokkolit is. Az egészet egyben, olívaolajjal leöntve, melegen tálalom.

Jó étvágyat hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése