3-4 db paprika, mindenféle színűek
csirkemell
zsálya
kakukkfű
olívaolaj
Előkészületek gyanánt a csirkemelleket fokhagymás, sós olívaolajban pácolom egy ideig, majd FRISS zsályaleveleket és kakukkfűvet keverek a páchoz. A fűszereket illetőleg használhatsz még pl. oregánó és bazsalikom párosítást is: akkor zamatos, olaszos íze lesz, mellesleg pedig nagyszerűen mutatnak a friss fűszerlevelek a húson.
A sütőt előmelegítem és a sok finom színes paprikát és cukkinit felvagdosva, olívaolajjal és sóval meghintve beleteszem a sütőbe. Így sütöm őket egészen addig, amíg meg nem pirulnak a zöldségek, de időnként forgasd meg őket az olajban, nehogy száradt darabkákat kelljen tálalnod!:) Tálald egy kis kecskesajttal vagy fetával!
Isteni finomság!
Szia Caprice,
VálaszTörlésgratulálok a bloghoz,a receptekhez és a fotókhoz is...hétvégén biztosan kipróbálok néhányat közülük. Várom a továbbiakat is :))
(esetleg lehet kérni valami padlizsánosat? )
Kedves Zsófi!
VálaszTörlésEgy kis joghurtos padlizsán? :)