Elkészítéséhez az alábbi dolgokra lesz szükséged:
1- 1 db piros vagy/ és zöld paprika
2 fej hagyma
8- 10 fej gomba
1 pohár tejföl
fokhagyma
kakukkfű
citrom
A hagymát olívaolajon megpirítottam egy kevés tört fokhagymával, belekockáztam a gombát és a paprikát, majd együtt megpároltam őket, egy kis kakukkfű és só társaságában. A tészta közben fő... :)
Mikor a zöldségek megpárolódtak beleborítottam egy pohár tejfölt, aki levesesebben szereti az használhat két tejfölt is (ez esetben én nem egy kicsi hanem egy 0.5 l nagy részét felhasználtam). A további fűszerezéshez sót, borsot használtam, illetve ízlés szerint, én egy fél citrom levét is: a citromtól az ízek olyan frissek, üdék lesznek, nagyon sokat emel az ételek ízének intenzitásán. Egy pár perc míg összefőnek az ízek és még forrón mehet rá a csiga vagy csavart tésztára.
Jó étvágyat az ebédhez!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése